MSP Hack 2018

Moviestar Planet, kortweg “MSP”,  is enorm populair onder kinderen van jong tot oud.  Hoewel je munten, zogenaamde star coins,  en diamanten kunt verdienen in het spel is dat bij lange na niet altijd genoeg om te kunnen doen wat je wil, net als een echte filmster. 

Daarom kun je normaal gesproken diamanten en starcoins kopen met echt geld in het spel, maar dat wil je natuurlijk niet.  Omdat er zoveel vraag naar een Moviestar Planet Hack is, hebben hackers over de hele wereld maandenlang samengewerkt om een zogenaamde zero exploit t

En op 13 maart 2018 is er eindelijk een gevonden.  Wij zijn de enige in Nederland die rechten hebben, kunnen bemachtigen om deze unieke en zeer waardevolle MSP hack aan te bieden.  Helemaal gratis, dankzij onze sponsors!

Let’s go!

Wat is de MSP Hack?

Met de MSP hack kun je in Moviestar Planet door middel van een zogenaamde zero exploit ongelimiteerd diamanten en star coins aan jouw account toebedelen. 

Sinds 3 november 2018 is het zelfs mogelijk gemaakt om gratis een MSP VIP account hack toe te passen, waarmee je helemaal gratis VIP toegangsrechten in Moviestarplanet krijgt.  

De reden dat hackers deze methodiek hebben ontwikkeld, is omdat zij het grondig oneens zijn met Moviestarplanet ontwikkelaars om door slimmigheden in het verslavende spel duizenden euro’s van jonge kinderen af te troggelen. 

Als reactie daarop ontwikkelden zij de MSP Hack 2018 waarmee je vrij eenvoudig dezelfde diamanten en stermunten kunt verkrijgen zonder ervoor te betalen. Mede dankzij vrijgevige sponsoren. Hierover lees je zo meer!

De MSP Hack is dus kortom een online tool waarom je:

 • Gratis Diamonds kunt verkrijgen;
 • Gratis Starcoins kunt verkrijgen;
 • Gratis MSP VIP toegangsrechten kunt verkrijgen

Op deze manier heb je de ultieme tool in handen waarmee jij jezelf in de kortste keren kunt ranken tot een echte filmster in Moviestar Planet.  Je zult natuurlijk ook begrijpen dat we om die reden het gebruik van deze tool beperkt hebben. 

Gebruik de MSP Hack tool  zo lang het nog kan, want voor je het weet, is hij weer offline.  Door Moviestar Planet zelf, of  omdat te veel mensen afweten van deze hack. 

De MSP Hack is nu nog vrij onbekend in Nederland, maar we verwachtten dat we binnen nu en een paar maanden zo bekend zijn, dat het niet meer loont om deze MSP Hack met het grote publiek te delen.

Geniet er dus van, zolang het nog kan.

Zo werkt het!

Je zult je wel afvragen hoe het dan exact werkt? De MSP hack NL.  D

Allereerst verifieer je dat je geen bot bent.  We hebben last van automatische computerprogrammatuur, zogenaamde bots, die onze exclusieve moviestarplanet hack willen misbruiken. 

Stap 1

Je zult daarom eerst moeten bewijzen dat je geen bot bent. Dat doe je door een enquete van een van onze sponsoren in te vullen.  De sponsoren betalen namens jou voor het gebruik van de MSP Hack in ruil voor een gratis enquete die jij invult voor hen.

Eric @ Watshacken.nl

Voor iets, hoort iets. In ruil voor het invullen van een gratis enquete ontvang jij toegang tot de MSP hack. Onze sponsors betalen dus namens jou voor het gebruik van de MSP Hack tool!

Stap 2

De tweede stap is om aan te geven hoeveel Starcoins en Diamonds 

Stap 3

De MSP Hack gaat voor je aan de slag en maakt gebruik van diverse actuele zero days exploits om jouw account te crediteren met gratis Starcoins en Diamonds. 

Je ziet live (aan de rechterkant) in de console hoe de MSP Hack tool aan de gang gaat met het exploiteren van lekken in het systeem van Moviestarplanet. 

Wat is Moviestarplanet?

Moviestarplanet, kortweg “MSP”, is immens populair onder kinderen van jong tot oud.  Met je eigen pseudoniem en avatar kun je met kinderen over de hele wereld chatten. 

Tegelijkertijd kun je op het immense planeet diamanten en zogenaamde stermunten, “starcoins”, verdienen.  Hoe meer je verdient, hoe groter je bekendheid wordt in de rankings.  Voor je het weet, ben je een gigantisch grote filmster. 

Dat het spel immens populair is onder jong en oud is bijvoorbeeld terug te zien op Twitter.  Bekijk hieronder enkele tweets van fervente Moviestarplanet gamers. 

Een Nederlandse Twitter-gebruiker meldt dat ze graag Moviestarplanet speelt!
Lateisha showt op Twitter haar favoriete outfit met haar volgers!
Het officiele Twitter-account van MoviestarPlanet deelt het nieuwe thema van volgende week!

De reden waarom MoviestarPlanet zo populair is onder kinderen is vermoedelijk omdat je je eigen avatar krijgt, die je naar wens kunt aankleden en stylen.  Daarnaast biedt het een alternatieve platform om op een leuke manier in contact te treden met andere kinderen. 

Het is in principe te vergelijken met de digitale tegenhanger van spelen met poppen en / of actiehelden!

Wat kun je doen in MSP?

All the things you can do on the MovieStarPlanet app <3

Geplaatst door MovieStarPlanet op Maandag 9 april 2018

In het bovenstaande filmpje dat op Facebook werd gezet door MoviestarPlanet is heel goed te zien wat er allemaal mogelijk is op het platform.

Je kunt er je avatar, je eigen “ik”, op het internet compleet naar eigen wens aankleden.  Van kleding tot schoenen tot haarkleur. Alles is mogelijk.  Vervolgens kun je mensen ontmoeten in diverse delen op het immense planeet. 

Ook kun je er leuke mensen ontmoeten, met hen chatten en dingen ondernemen. Let er wel op dat je niet weet met wie je aan het praten bent. Zie de volgende paragraaf voor meer tips daarover!

Kennelijk kun je op MoviestarPlanet ook verkering met elkaar nemen.  Het is dus een hele digitale wereld, waarin je dingen kunt doen die in het echte leven ook mogelijk zijn.

Een hele dynamische omgeving met echte mensen, en soms ook wel – echte emoties. 

Alleen moet je niet alles geloven wat er op het digitale platform gebeurt. 

De gevaren van MoviestarPlanet

Hoewel het super leuk is en ook wel spannend om nieuwe mensen te leren kennen, ook online, moet je daar wel mee oppassen. 

Zo weet je nooit met wie je te maken hebt.  Omdat iemand een vrouwelijke avatar heeft, betekent dat niet per se dat het ook een vrouwelijke persoon is. Het kan net zo goed een man zijn, en nog erger: een pedofiel. 

Daarom de volgende tips zodat je niet op het internet in de problemen komt:

 • Geef nooit je persoonlijke gegevens aan iemand. 
 • Vertel nooit waar je woont, hoe je echt heet of waar je op school zit!
 • Spreek nooit af met iemand die je niet kent, ook als deze heel vriendelijk is!
 • Praat alleen met mensen die je echt kent (van school of de buurt!)
 • Wanneer iemand tegen je praat die je niet kent, hoef je niet per se te reageren!
 • Wees voorzichtig als je in een prive chatroom wordt uitgenodigd.
 • Stuur nooit foto’s of andere persoonlijke informatie naar iemand in ruil voor bijvoorbeeld munten.
 • Zorg dat je ouders altijd op de hoogte zijn van wat je op het internet doet. Zij kunnen je adviseren!

Conclusie

Op deze webpagina heb je meer informatie gehad over je favoriete online spel, MoviestarPlanet.  Zo hebben we je geintroduceerd aan mogelijkheden om MSP te hacken.  Zo kun je gratis StarCoins en Diamonds aan je account koppelen. 

Daarnaast hebben we stilgestaan bij wat MoviestarPlanet nu precies is, hoe leuk het is, maar ook wat de gevaren ervan zijn!

Mocht je nog vragen hebben, of wil je gewoon een reactie achterlaten? Dan kan dat heel makkelijk in het reactieveld onder deze post!

Dank voor het lezen en tot de volgende keer!

10 gedachten over “MSP Hack 2018

Een reactie plaatsen