Hackers gebruikten Whatsapp voor spionage

Een techbedrijf wist spyware te ontwikkelen die het mogelijk maakt om door middel van te bellen naar een Whatsapp nummer spionagesoftware op de telefoon van het slachtoffer te installeren. Zelfs als het slachtoffer niet opnam. Lek gedicht Inmiddels is het Whatsapp gelukt om het lek te dichten, nadat zij in mei 2019 er achter was … Meer lezenHackers gebruikten Whatsapp voor spionage

Whatsapp op oude smartphone? Verleden tijd!

Whatsapp heeft slecht nieuws voor gebruikers van oude smartphones. De marktleider in digitale communicatie besluit definitief de stekker te trekken uit de support van oude smartphones, waaronder Windows Phone en oudere versies van Android (2.2.4 en eerder) en iOS 7 en eerder.  Windows Phone Naar verluidt zal voor Windows Phone de definitieve stekker eruit worden … Meer lezenWhatsapp op oude smartphone? Verleden tijd!