iPhone Hacken: het stappenplan van 2019!

Waar vroeger de desktop of laptop het meest gebruikte apparaat is, is inmiddels de smartphone – met marktleider iPhone – nu het meestgebruikte apparaat ter wereld.  We doen er alles mee: het nieuws lezen, communiceren, delen, e-mailen, netwerken en meer. Daardoor is er in de afgelopen jaren bij ons gestaag de vraag naar nuttige informatie … Meer lezeniPhone Hacken: het stappenplan van 2019!

Kahoot Hack

Kahoot, iedereen kent het wel. Een onderwijsplatform, oorspronkelijk uit Noorwegen, maar wat razendsnel de wereld heeft veroverd.  Het wordt gebruikt op scholen om je kennis te toetsen middels multiple-choice quizzen. Deze multiple-choice quizzen worden ook wel Kahoots g Maar ook tussen vrienden onderling worden de quizzen veelvuldig gebruikt.  En als je nu eens wilt laten zien dat … Meer lezenKahoot Hack

MSP Hack 2018

Moviestar Planet, kortweg “MSP”,  is enorm populair onder kinderen van jong tot oud.  Hoewel je munten, zogenaamde star coins,  en diamanten kunt verdienen in het spel is dat bij lange na niet altijd genoeg om te kunnen doen wat je wil, net als een echte filmster.  Daarom kun je normaal gesproken diamanten en starcoins kopen met echt … Meer lezenMSP Hack 2018

Gratis Whatsapp Hacken: ontdek hoe je dat doet!

Je bent op zoek naar een Whatsapp Hacker,  een applicatie of app waarmee je de Whatsapp gesprekken die iemand heeft kunt onderscheppen of meelezen. Je komt op verschillende websites, maar merkt dat aan Whatsapp hacken toch een prijskaartje hangt. Het liefst wil je Whatsapp gratis kunnen hacken, toch? Ik ga je uitleggen hoe de meeste … Meer lezenGratis Whatsapp Hacken: ontdek hoe je dat doet!