Kahoot Hack

Kahoot, iedereen kent het wel. Een onderwijsplatform, oorspronkelijk uit Noorwegen, maar wat razendsnel de wereld heeft veroverd. 

Het wordt gebruikt op scholen om je kennis te toetsen middels multiple-choice quizzen. Deze multiple-choice quizzen worden ook wel Kahoots g

Maar ook tussen vrienden onderling worden de quizzen veelvuldig gebruikt.  En als je nu eens wilt laten zien dat jij de slimste in de groep bent?  

Dan kun je een Kahoot Hack inzetten. Met zogenaamde slimme cheats kun je sneller en accurater dan je vrienden Kahoots invullen.  

Met als resultaat dat jij wint!

Weten hoe? 

Wat is Kahoot?

Kort samengevat is Kahoot een online quiz tool waarmee multiple-choice quizzen kunnen worden afgenomen onder een grote groep op hetzelfde moment. 

Het is een project geweest van een Tehcnische Universiteit in Noorwegen in samenwerking met een mobiele appontwikkelaar, Mobitroll.  Het project ving aan in 2013 en werd in een korte tijd razendpopulair.

Het succes had tot gevolg dat beide partijen besloten om het idee te commercialiseren en zo ontstond Kahoot AS!, een Noorweegs bedrijf dat de Kahoot app exploiteert.

De app (en website) wordt maandelijks meer dan 50 miljoen (!) keer gebruikt en is daarmee een groot succes.

Een filmpje zegt meer dan woorden. Zie daarom onderstaande video voor als je wilt begrijpen hoe Kahoot nu exact werkt!

Kahoot is een web based applicatie die je ook op je mobiel kunt gebruiken om deel te nemen met meerdere mensen tegelijk aan een multiple-choice quiz.

Kahoot groeit door

Dat Kahoot enorm populair is en meer dan 50 miljoen gebruikers heeft per maand betekent ook veel voor hun waardering.  Het bedrijf heeft in maart 2018 17 miljoen euro opgehaald om haar groei te kunnen doorzetten. Toen werd het bedrijf al gewaardeerd op 100 miljoen euro.

Inmiddels heeft het bedrijf deze week nogmaals 15 miljoen euro opgehaald, zo meldt TechCrunch.  De waardering van het bedrijf staat nu op 300 miljoen euro. In minder dan 3 maanden tijd heeft Kahoot het voor elkaar gekregen in waardering te verdriedubbelen.

De Kahoot app is enorm populair onder docenten en wordt gezien als een speelse wijze om studenten te helpen leren.  Hoewel Kahoot dus nuttig is, is het wel een educatieve spel dat bij kinderen heel verslavend werkt.

Zelfs in tijden toen Fortnite de meest populaire game onder jongeren was en is, doet Kahoot het – ondanks dat – nog steeds heel goed.  

Volgens de oprichters van Kahoot zal de 15 miljoen euro die deze week is opgehaald, gebruikt worden om Kahoot nog verder uit te breiden.  En ook om overnames te doen in de sector.

Hoe kan ik Kahoot Hacken?

Bij een verslavend educatieve spel als Kahoot snappen we wel dat je graag wilt om met de beste score uit de bus te komen. 

Dat lukt niet altijd, omdat er vaak genoeg lastige vragen tussen zitten. En instinkers.  Het kan dan soms lonen om vals te spelen, bijvoorbeeld als er ook een prijs te winnen valt.

Slimme hackers hebben gezien dat er enorm vraag is naar Kahoot Hack tools. En hebben daarop ingespeeld door in Kahoot te zoeken naar kwetsbaarheden die geexploiteerd kunnen worden.

Die zijn er gevonden. Elk platform heeft namelijk kwetsbaarheden, zo ook Kahoot. Hackers verzamelen deze hacks op GitHub, dat is een community waar slimme ontwikkelaars open source code met elkaar delen.

Helemaal gratis en voor niets kun je op GitHub code downloaden waarmee je alle antwoorden op een quiz eenvoudig kunt achterhalen. 

Ook kun je er code downloaden waarmee je door middel van de inzet van bots een Kahoot Quiz kunt overbelasten, waardoor de quiz stopt. 

Ook kun je helemaal niet deelnemen,  maar jezelf door slimme code in te zetten laten ‘spoofen’  als winnaar in de ranglijsten. 

Er is heel veel mogelijk met handige code. 

3 gedachten over “Kahoot Hack

Een reactie plaatsen