iPhone Hacken: het stappenplan van 2019!

Waar vroeger de desktop of laptop het meest gebruikte apparaat is, is inmiddels de smartphone – met marktleider iPhone – nu het meestgebruikte apparaat ter wereld. 

We doen er alles mee: het nieuws lezen, communiceren, delen, e-mailen, netwerken en meer.

Daardoor is er in de afgelopen jaren bij ons gestaag de vraag naar nuttige informatie over iPhone hacken gestegen. Waarom weten we niet zeker, een vermoeden hebben wij wel.

Klik hier!

Waarom iPhone hacken?

Mensen kunnen verschillende redenen hebben om een iPhone te willen hacken. De een wat gerechtvaardiger dan de andere reden.

De voornaamste reden die bij ons bekend is, als we er naar vragen, is dat ouders het gedrag van hun kinderen op het internet willen monitoren.  Tegenwoordig spelen kinderen veel minder buiten, zo blijkt uit onderzoek, en de reden waarom is: de smarpthone. 

Met diverse populaire social media platforms, zoals Whatsapp, Facebook, Instagram en Snapchat kunnen te pas en onpas kinderen hun gehele leven delen met anderen.

En soms lijkt het onschuldig in de ogen van kinderen, maar hun handelen op het internet kan verstrekkende gevolgen hebben. Het is daarom zeker niet onterecht dat ouders een oogje in het zeil willen houden. Volkomen begrijpelijk. Of het wenselijk is, is een andere discussie.

Dat er veel problemen voorkomen kunnen worden door proactief en alerter optreden door ouders,  zeker waar. Het is een afweging die elke ouder zelf moet maken: veiligheid van het kind versus privacy van het kind.

(Laat in de reacties achter wat jij vindt.)

Een andere reden is gelegen in de relationele sfeer. Vaak ontstaat, door bepaalde gedragingen of gewoonweg een onderbuikgevoel, het vermoeden dat je partner vreemdgaat. 

Dan is het ook handig om de iPhone te hacken van je partner. Op die manier kun je er namelijk achter komen wat hij of zij uitspookt op sociale media en met wie. 

Tot slot (en dit komt minder vaak voor) is dat werkgevers de activiteiten op de zakelijke smartphone van hun werknemers in de gaten willen houden. Ook daar zijn zakelijke oplossingen voor.

Dus kort samenvattend:

  • Mensen willen iPhone hacken om hun kinderen in de gaten te houden.  Veel problemen kunnen door proactiever en alerter optreden door ouders voorkomen worden.
  • Mensen willen iPhone hacken om vast te stellen of hun partner vreemdgaat, indien daartoe een vermoeden bestaat.
  • Mensen willen iPhone hacken om de activiteiten van hun werknemers op de telefoon van de zaak te monitoren.

Hoe kun je een iPhone hacken?

Er zijn diverse methoden om een iPhone te hacken. Of beter gezegd: je kunt er diverse software voor gebruiken.

iPhone hacken met Whatsapp Hacker 2019

Laten we beginnen met onze eigen hack tool, Whatsapp Hacker 2019. Met onze Whatsapp spionagesoftware kun je niet per se een iPhone hacken, maar je kunt wel Whatsapp op iPhone bespioneren.

Dat houdt in dat je met onze tool op afstand mee kunt lezen met de tekstberichten, audio en video die over en weer tussen de iPhone die je bespioneert en zijn of haar Whatsapp contacten.

Met iPhone hacken je veel meer. Je kunt dan niet alleen Whatsapp berichten onderscheppen, maar bijvoorbeeld ook Facebook, Instagram en Snapchat berichten afluisteren. 

Ook kun je vaststellen met welke telefoonnummers contact is gehad en waar de telefoon zich op een bepaald moment (live) bevindt.

Klik hier!

iPhone hacken is veel omvangrijker, en vereist veel meer geavanceerde software en is dus duurder dan onze Whatsapp hack tool.

Wil je toch meer functionaliteiten dan alleen Whatsapp afluisteren? Dan heb je een aantal uitgebreide iPhone hack programma’s op de markt.

Let op:  Het betreffen abonnementsdiensten waarvoor je maandelijks een bijdage van +/- 20 euro betaalt. Stop je met betalen, dan stopt het bespioneren ook.  Zo werkt dat.

Klik hier!

iPhone hacken met Mspy

Mspy is martkleider op het gebied van iPhone hacken.  Met mSpy word je in staat gesteld om op vrij eenvoudige wijze toegang te verkrijgen tot iemand’s sociale media activiteiten via SMS, Whatsapp, en meer. 

Ook heeft mSpy de functionaliteit om de iPhone live te traceren. Je weet dus op elk moment waar iemand zich bevindt.  Ook stelt mSpy je in staat om alle toetsten die op het toestel worden ingedrukt te ‘loggen’.  Op deze manier kom je dus ook achter alle wachtwoorden die op het toestel worden ingetikt.

Hoe kun je mSpy gebruiken? Het is doodeenvoudig. Je hoeft er geen techneut voor te zijn. Het enige wat je moet doen:

  • Koop mSpy via www.mspy.com
  • Installeer mSpy op het toestel van je slachtoffer
  • Start met bespioneren op afstand via je je Dashboard op Mspy.com

iPhone hacken met Spyzie

Spyzie is recentelijk een grote marketingcampagne gestart en ongetwijfeld zul je Spyzie tegengekomen zijn in je zoektocht naar de beste iPhone hacker. 

Ook Spyzie is net als mSpy een spionage app die je kunt installere op het toestel van je slachtoffer. Wat Spyzie uniek maakt, is dat het je real-time laat zien welke activiteiten plaatsvinden op een iPhone. En onzichtbaar. 

Het heeft de volgende functionaliteiten:

  • GPS locatie live monitoren
  • Social media activiteiten bespioneren
  • SMS en belgeschiedenis downloaden
  • Internet browsing actviteiten in de gaten houden

Je kunt voorts op afstand via Spyzie dashboard op Spyzie.com de activiteiten op de smartphone in de gaten houden.

Het voordeel van Spyzie ten opzichte van andere iPhone hack tools is dat Spyzie geen fysieke toegang tot het toestel vereist. Als je de iCloud gegevens van betreffende persoon kent, dan kun je op afstand Spyzie activeren.

Super tof is dat.

Wat kost iPhone hacken?

iPhone hacken is afhankelijk van je budget best prijzig. 

De meeste iPhone hack programma’s brengen maandelijkse kosten met zich mee.  Zolang je abonnement actief is, kun je de betreffende iPhone bespioneren.

Is je abonnement verlopen, bijvoorbeeld omdat je niet meer betaalt? Dan heb je ook geen toegang meer tot het dashboard waarin je de activiteiten van de betreffende iPhone kunt volgen.

Een maandelijks abonnement kost gemiddeld +/- 20 euro. 

Je hebt ook oplossingen waarvoor je een eenmalige bijdrage betaalt, bijvoorbeeld onze Whatsapp hacker. Daar kun je dan alleen Whatsapp mee hacken. 

Voor onze simpele Whatsapp hack tool vragen wij doorgaans een eenmalige bijdrage van 5 euro.

Interesse? Download nu Whatsapp hacker hier!

iPhone hacken met speciale hardware

Er zijn ook bedrijven op het internet actief die zogenaamde speciale hardware verkopen waarmee je via het oplaadstation van een iPhone de data op die iPhone kunt aflezen.

Die manier van iPhone hacken werkte tot halverwege 2018 en was alleen mogelijk met geavanceerde apparatuur die doorgaans alleen tot de beschikking was van de politie.

Sinds een update eind 2018 vanuit Apple is het niet meer mogelijk om met speciale apparatuur via het oplaadstation van een iPhone data te ontfutselen (Bron: NOS.nl). De wijziging heeft te maken met een update van Apple di eervoor zorgt dat  de telefoon een uur nadat deze voor het laatst ontgrendeld is, digitaal op slot gaat.

De politie kocht deze speciale hackapparatuur bij gespecialiseerde bedrijven, waaronder Cellebrite en Grayshift.

iCloud hacken: kan dat?

Naast iPhone hacken stijgt ook de vraag naar informatie omtrent het hacken van iCloud. 

In het verleden zijn diverse iCloud accounts van populaire sterren gehackt. Dat het mogelijk is, staat onmiskenbaar vast.  Maar of het makkelijk is, dat is een andere vraag.

Apple heeft afgelopen jaren haar uitstekende best gedaan om alle lekken te dichten met betrekking tot iCloud.  Er was namelijk in het verleden, in 2015, een hacker geweest die een tool had ontwikkeld genaamd iDict, waarmee je iCloud accounts kon hacken.

Met behulp van zogenaamde brute-foce techniek kon vervolgens de wachtwoord ‘geraden’ worden door een algortime.  Hoe dat precies werkt, brute-force lees je op Wikipedia.

Apple heef toen direct ingegrepen en met een update de werking van de hack tool onklaar gemaakt.

Het hacken van iCloud accounts is dus niet meer mogelijk.  Ten minste, bij ons is geen tool bekend die momenteel werkt.

Wat wel mogelijk is, is om een iPhone die je wellicht gekocht hebt maar met iCloud gelockt is, te verwijderen. 

Het verwijderen van iCloud lock is nog wel mogelijk.  Bekijk hiervoor de website: www.icloudlockverwijderen.nl

Een reactie plaatsen